Головна » 2015 » Вересень » 30 » Дорогі діти, шановні батьки!
15:47
Дорогі діти, шановні батьки!

 

Дорогі діти, шановні батьки!

Мама і тато — два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, підтримають у польоті просторами світу, виведуть у повноцінне самостійне життя. Мамою і татом можна стати, народивши малюка. Мамою і татом можна стати для дитини, усиновивши її.
Шановні жителі району, у чиїх родинах діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, знайшли батьківську турботу та материнську ласку! Ми дуже вдячні вам за добро, терпіння і невичерпну любов до дітей. Ви робите святу, Божу справу. Ваша справа ощасливлює багатьох дітей. З великою жертовною любов’ю Ви зігріваєте дітей у своїх родинах, даєте їм надію на щасливе дитинство і повноцінне майбутнє, вселяєте у зболені дитячі серця і душі віру в життя, навчаєте дітей бути самодостатніми, мудрими, впевненими у собі, виховуєте достойними громадянами Української держави.
        Вітаємо з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, прийомних батьків, батьків-вихователів… Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке не випадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і насамперед - для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.
         Особливі вітання тим дітям, для яких знайдено родини. Це - особлива подія у вашому житті, чудова і надзвичайна, з якої розпочинається світла дорога в щасливе майбутнє.  Віримо, що в цих родинах кожен з вас зуміє розкрити свої здібності, таланти і чесноти, втілити мрії у життя. Переконані, що ваші серця завжди будуть сповнені щирої любові до людей, які стали для вас батьками, а передані ними знання й уміння ви вміло застосуєте на благо української держави.
Дорогі діти і дорослі, бажаємо кожному з вас затишку рідного дому, теплих взаємостосунків, розуміння, підтримки один одного, багато здоров’я і натхнення, щоб здійснити всі прекрасні задуми, реалізувати найзаповітніші ваші бажання! Хай повняться дитячим щасливим сміхом всі домівки, хай ростуть здоровими і успішними наші діти!

Висловлюємо велику вдячність всім, небайдужим до дитячої долі. Візьміть дитину у родину! І нехай разом з цим прекрасним моментом у вас назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя!

З повагою, працівники РЦСССДМ

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 452 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: