Головна » 2014 » Червень » 18 » ЩИРА ПОДЯКА ФСР ЗА СУМЛІННУ ПРАЦЮ
23:20
ЩИРА ПОДЯКА ФСР ЗА СУМЛІННУ ПРАЦЮ

Інститут фахівця із соціальної роботи у громаді було запроваджено всередині 2012 р. за ініціативи громадських та благодійних організацій. Це стало знаковою подією у розвитку послуг на базі громади, адже вперше за роки незалежності ці послуги стали доступними у сільських громадах. Це також повністю відповідало стандартам ЄС та кращому світовому досвіду, де сповідується принцип децентралізації – вирішення питань в територіальних громадах та деінституалізації, коли робота ведеться в родинах, а не в спеціальних закладах. Саме за допомогою фахівців з соціальної роботи багатьом родинам з дітьми вдалося подолати складні життєві обставини: кому допомогли знайти роботу, кому оформити державні допомоги, а кому й отримати низку консультацій різного характеру. Звісна річ, шлях до позитивного результату був тернистий, однак це не лякало жодного фахівця, бо мета благородна: «Допомогти усім і кожному, хто потрапив у пастку складних життєвих обставин».

Щодня, вирушаючи до родин, де виховуються неповнолітні діти, Ви не забували прихопити із собою привітність, доброзичливість, терпіння та укомплектований інформаційний багаж.

Дорогі мої колеги, мені так само як і всім вам, боляче від рішення нашого уряду і прикро, що враз ваша посада стала не потрібна владі. Прийняте рішення Уряду повністю суперечить вимогам ЄС. Судячи з усього, в такий бурхливий та важкий період урядовці просто не встигли прорахувати його наслідки. Але ми сподіваємося, що в найближчий час– це рішення буде відмінене.

Оцінювати Вашу роботу можуть лише професіонали соціальної галузі, бо делітанти, які ніколи не зверталися за допомогою до Вас, не мають ніякого морального права давати оцінку Вашій діяльності. Ваша праця, яка була сповнена гуманізму, милосердя, любові і тепла, самовідданості  - неоціненна, адже вдячність сироти, добрі слова від багатодітної матері, вдячні сльози інваліда, теплота у погляді одинокої людини, сльози щастя в очах дітлахів, які отримали омріяну іграшку є доказом того, що ця робота була Вашим покликанням!!! Щодня завдяки Вашій роботі багато людей району отримували надію на краще і гідне життя. Нехай найвищою нагородою для Вас завжди буде людська шана і подяка. Працювати Ви можете, любите і бажаєте. Сподіваюсь, що почату справу не залишите: будете стукати у всі двері, і вірю, що якісь Вам обов’язково відчинять!!! Ніхто не може збудувати Вам міст, по якому саме Ви зможете перейти через життєвий потік, - ніхто, крім Вас самих.

Я пишаюся тим , що працювала ці роки із Вами , своїм прекрасним колективом , і дуже вдячна Вам усім!!! Адже поряд з Вами вчилися і ми. Низько ВАМ вклоняюсь!!!

З повагою директор РЦСССДМ М.Фокшек

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 755 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: