Головна » 2014 » Серпень » 6 » ФУНКЦІОНУВАННЯ ТА РОЗВИТОК ДИТЯЧОГО БУДИНКУ СІМЕЙНОГО ТИПУ
15:20
ФУНКЦІОНУВАННЯ ТА РОЗВИТОК ДИТЯЧОГО БУДИНКУ СІМЕЙНОГО ТИПУ

 

ФУНКЦІОНУВАННЯ ТА РОЗВИТОК ДИТЯЧОГО БУДИНКУ СІМЕЙНОГО ТИПУ

 

На виконання плану роботи РЦСССДМ та ССД директор Путильського районного центру соціальних служб  для сім'ї, дітей та молоді –Фокшек М.І.  спільно з  начальником служби у справах дітей Фрасинюк Т.М., головним спеціалістом ССД Шутак М.С., в.о. завідувача сектору молоді та спорту відділу освіти , молоді та спорту Амаркулес Г.М. відвідали  функціонуючий на території  району дитячий будинок сімейного типу Семенів    с. Руська.  Метою даного візиту було визначення потреб кожного вихованця будинку сімейного типу окремо,  по можливості вжиття заходів щодо забезпечення даних  потреб

Основним завданням, яке на думку батьків-вихователів, необхідно вирішити, приймаючи дитину-сироту та дитину, позбавлену батьківського піклування на виховання до дитячого будинку сімейного типу і що вони вважають за необхідне - це створення умов, які б дали змогу дитині "стати на ноги", можливість знайти власне місце у житті та орієнтуватися в соціальному середовищі. Влаштування подальшого життя прийомних дітей, формування навичок самостійності і соціального досвіду, що дають змогу їм вирішувати у подальшому життєво необхідні проблеми, є для батьків-вихователів основним критерієм їх праці, професійного рівня як вихователів.

В ході розмови з батьками вихователями  ДБСТ Семенів А.І. та Благун М.І.  поділилися своїми здобутками цього року, а з вихованцями працівник РЦСССДМ та ССД провели індивідуальну роботу з питань підготовки до самостійного життя та проективні психологічні методики з метою визначення мікроклімату в сімї та їх самооцінки. 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 471 | Додав: Irka | Рейтинг: 2.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: