Головна » 2015 » Лютий » 2 » Групова консультація для осіб, які засуджені до покарань без позбавлення волі
16:00
Групова консультація для осіб, які засуджені до покарань без позбавлення волі

 Групова консультація для осіб, які засуджені до покарань без позбавлення волі

З метою соціальної реабілітації засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, повернення їх до життя в правовому полі, створення умов для їх повноцінного фізичного і психічного розвитку, подолання особистісних проблем і конфліктів з оточенням 2 лютого на базі Путильського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано проведення групової консультації для осіб засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі. Захід пройшов за участі першого заступника голови райдержадміністрації Лариси Скидан.

Звертаючись до учасників заходу заступник начальника  Вижницького МВ КВІ ВДПтС України у Чернівецькій області, майор внутрішньої служби  Андрій Горбан акцентував увагу присутніх на правових аспектах ресоціалізації  осіб в питанні попередження скоєння неповнолітніми та молоддю рецидивних злочинів. Головним спеціалістом РЦСССДМ доведено до відома інформацію щодо основних принципів здорового способу життя та шкідливості впливу алкоголю на організм людини. Директор РЦСССДМ серед присутніх провела особистісне опитування щодо діагностики типів акцентуацій особистості по Л.Шмішека. 

В ході дискусії її учасники не соромились підтвердити те, що вплив ЗМІ, товаришів, а то й  поведінка рідних, близького оточення  мають неабиякий вплив на формування їхніх інтересів, в тому числі й шкідливих звичок. Проаналізувавши обговорене, під час підведення підсумків заходу, дані підоблікові особи одноголосно стверджували, що кожен має можливість зупинитися перед хибним кроком у своєму житті без огляду на свою зацікавленість до тих чи інших вчинків.

По завершенню працівники РЦСССДМ  розповсюдили серед присутніх інформаційні буклети про небезпеку ВІЛ інфекції, туберкульозу та необхідність ведення здорового способу життя.

Організатори заходу сподіваються, що отримана інформація не залишиться поза увагою, а наведені конкретні приклади із життя реальних людей, дійсно дадуть можливість двічі подумати перед тим як брати цигарку чи алкоголь до рук чи скоювати повторний злочин.

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 493 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: