Головна » 2016 » Березень » 11 » І знову СОСЖО
21:21
І знову СОСЖО

10.03.2016 року комісією у складі працівників районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, служби у справах дітей,   представників виконкомів сільських рад, соціальних працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)   було здійснено виїзд у населені пункти району –  с. Шепіт, с. Селятин,  з метою здійснення контролю за станом утримання та виховання  дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, перевірки цільового використання коштів при народженні дитини, проведення профілактичної роботи в сім’ях, де була спроба вчинення насильства.  Було  відвідано 9 сімей, в яких виховується 27 дітей.

В ході роботи представникам сімей було надано рекомендації щодо належного догляду за дітьми, створення відповідних умов для їх проживання та виховання, проведено бесіди щодо вживання спиртних напоїв та попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов'язків щодо своїх неповнолітніх дітей. Також спеціалістами надано ряд консультацій з питань виховання дітей та створення належних умов для їх повноцінного розвитку, цільового використання коштів, оформлення документів для отримання державної соціальної допомоги сім'ям з дітьми, постановки на облік у районний центр зайнятості.

За результатами проведеної індивідуально – профілактичної роботи з батьками складено  5 актів первинної оцінки потреб сім'ї, 3 актів перевірки цільового використання коштів при народженні дитини.

За результатами рейду: з однією матір’ю проведена профілактична бесіда щодо невідвідування 2 дітьми Селятинської ЗОШ-інтернат без поважних причин, вона офіційно попереджений про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків відносно дітей; в двох сім’ях одиноким матерям  рекомендовано створити для дітей належні санітарно-гігієнічні умови, припинити зловживати алкогольними напоями, вони офіційно попереджені про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків відносно 7-х дітей. Ще чотири родини отримали консультації від спеціалістів соцслужб щодо раціонального використання коштів державної допомоги при народженні дитини, 1 матір отримала консультацію своєчасного звернення до лікарів при хворобі дітей та відповідальність за бездіяльність в цьому питанні

Категорія: Заходи | Переглядів: 487 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: