Головна » 2018 » Вересень » 10 » І знову в полі зору неповнолітні та їх батьки
14:34
І знову в полі зору неповнолітні та їх батьки

10 вересня 2018 року на базі Путильського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області спільно з спеціалістами Путильського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та інспекторами сектору реагування патрульної поліції Путильського відділення поліції проведено захід з підобліковими.
        Метою заходу було поглибити знання клієнтів пробації про правила дорожнього руху як водіїв так і пішоходів. Дані знання мають на меті сприяти розвитку мислення та правомірної поведінки на дорозі. Також у ході заходу вивчались правила ввічливості та поваги до оточуючих під час перебування у громадському транспорті.
        Інспектори сектору реагування патрульної поліції Путильського відділення поліції Ігор Москалюк та Костянтин Нестор довели клієнтам пробації інформацію щодо основних норм правил дорожнього руху, статистику надзвичайних подій на дорогах Путильського району та привели приклади виникнення аварійних ситуацій як за участю водіїв, так і за участю пішоходів.
        Начальник Путильського районного сектору Олеся Гордей підкреслила, що аби зберегти життя та уникнути неприємних ситуацій на дорозі, слід знати правила дорожнього руху, завжди їх дотримуватись та нагадувати про них своїм рідним.
             У завершенні заходу всі охочі мали змогу поставити запитання та отримати вичерпну відповідь.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Заходи | Переглядів: 321 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: