Головна » 2013 » Вересень » 19 » Інформаційна кампанія
15:56
Інформаційна кампанія

 На прохання намалювати малюнок діти завжди відтворюють свою родину, адже для них сім’я – головне: це захист, опора та майбутнє. 

     На жаль, в Україні та, зокрема в нашому районі, є діти, які позбавлені батьківської любові та сімейного затишку – це діти-сироти, та діти, позбавлені батьківського піклування. 
     З метою створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, де виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, П
утильським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в загальноосвітніх закладах, організаціях, установах,громадських місцях району проводиться  інформаційна акція серед  жителів району  під гаслом «Чужих дітей не буває всі вони НАШІ. Прийми дитину у родину». З початку акції вже близько  300 чоловік відвідали відеолекторії (при кожній територіальній громаді працює фахівець з соціальної роботи, який має в наявності відеоролики з даного питання) 
     Інформаційна кампанія триватиме надалі. Тож сподіваємося, що всі діти нашого району, які потребують батьківського тепла, знайдуть свою родину. 
     З питань створення прийомної сім’ї звертайтеся до П
утильського районного  центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: 

смтутила, вул.Українська 180, тел.(03738) 2-22-12

Категорія: Акції | Переглядів: 721 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: