Головна » 2013 » Квітень » 28 » Інформаційна кампанія “Всім дітям потрібна родина!”
14:46
Інформаційна кампанія “Всім дітям потрібна родина!”

Інформаційна кампанія "Всім дітям потрібна родина!”


        Путильський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді постійно проводить інформаційну роботу щодо пропаганди сімейних форм виховання - аби діти виховувались у сім'ях. Немає значення, під яку форму державної опіки вони потраплятимуть, - це буде усиновлення, опіка чи прийомна сім'я.

    Головне, щоб діти зростали в любові, а батьки дбали про них, як про своїх. З метою підвищення мотивації громади Путильського району до створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу працівниками та фахівцями центру проводиться роз’яснювальна робота із населенням району: виступи в установах, батьківських зборах в школах, по місцевому радіомовленню, надається інформація у районній газеті «Карпати», а нещодавно встановлено на  усіх інформаційних стендах РЦСССДМ інформацію про альтернативні форми сімейного виховання  «Прийміть дитину в родину!».

        Під час бесід, консультацій усі бажаючі мають змогу ознайомились з різними формами сімейного виховання, отримати інформаційні матеріали (буклети), в яких в доступній формі подана інформація з роз'ясненням основних кроків по створенню прийомної сім'ї, дитячого будинку сімейного типу або оформлення опікунства чи усиновлення.

      Загалом у районі функціонують 3 прийомні сім’ї та 2 дитячиї будинків сімейного типу, у яких 18 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування знайшли родинний затишок.


Шановні громадяни!
Якщо Ви бажаєте прийняти на виховання дитину-сироту, дитину, позбавлену батьківського піклування, підтримати її, надати сімейне тепло, любов, затишок, підготувати до самостійного життя, звертайтеся до районного  центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Категорія: Заходи | Переглядів: 657 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: