Головна » 2018 » Вересень » 3 » Інформаційно-просвітницький захід з клієнтами пробації
14:48
Інформаційно-просвітницький захід з клієнтами пробації

Напередодні 10 вересня , коли світова спільнота відзначає Всесвітній день запобігання самогубствам, працівники Путильського районного центру соціальних служб для сім'ї,дітей та молоді спільно з районним сектором філії Державної установи «Центр пробації»  у Чернівецькій області із залученням спеціалістів  відділу «Путильське бюро правової допомоги» та з  метою попередження суїцидальних проявів серед клієнтів пробації, сьогодні в приміщенні Путильського районного сектору провели інформаційно-просвітницький захід з неповнолітнім та особами, які перебувають на обліку. Було здійснено анкетування на вивчення схильності до суїцидальної поведінки та рівня самооцінки і емоційного стану кожного учасника заходу. По завершенню анкетування з присутніми було проведено бесіду щодо причин, які штовхають людину завдати собі шкоди, про способи подолання депресій, посттравматичних ситуацій, які призводять до вчинення суїцидів.

За результатами дослідження було встановлено низький рівень схильності молодих людей до суїцидальної поведінки. Під час бесіди учасники розвіяли хибні уявлення пов’язані з поняттям «самогубство», а також дізнались, яким способом зарадити цьому явищу в своєму житі, житті близьких людей, друзів та знайомих.

 Особи, які перебувають на обліку в  районному секторі з питань пробації дізнались змістовну інформацію про діяльність РЦСССДМ та відділу « Путильське бюро правової допомоги», їх напрямки роботи, категорії з якими працюють партнери районного сектору. Увазі присутніх було презентовано відеоролик  «Я маю право» та проведено ознайомлення присутніх з даним проектом.

Учасники отримали індивідуальні консультації та інформаційні буклети від РЦСССДМ та відділу « Путильське бюро правової допомоги» підібрані особисто для кожного, відповідно їх колу життєвих інтересів та проблем.

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Категорія: Заходи | Переглядів: 529 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: