Головна » 2019 » Липень » 30 » Інформаційно- просвітницький захід з нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми
15:12
Інформаційно- просвітницький захід з нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми

30 липня – Всесвітній день протидії торгівлі людьми

В рамках  Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми працівники Путильського РЦСССДМ спільно з працівниками Путильської філії ОЦЗ із залученням суб’єктів соціальної роботи – представників управління соціального захисту населення Путильської РДА (Ф.Бевзан), Путильського бюро правової допомоги (Різак Т.В.), в рамках діяльності клубу розвитку та самовдосконалення для жінок «Джерело» (яке діє на базі Путильської філії обласного центру зайнятості) сьогодні було проведено інформаційно-просвітницький захід «Не стань жертвою торгівлі людьми. Захисти життя! Подбай про свою безпеку за кордоном ”

«Одним із пріоритетних напрямів діяльності управління соціального захисту населення, районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді є проведення інформаційно-просвітницької роботи з питань протидії торгівлі людьми. Він проводиться з метою консолідації діяльності та підвищення рівня обізнаності населення з негативним феноменом – торгівлею людьми, особливо жінками і дітьми. Адже від цього явища може постраждати будь-хто: незалежно від віку, статі, освіти чи соціального статусу.» - наголосила в.о. начальника управління соціального захисту населення Ф.Бевзан
         З метою попередження поширення злочинів торгівлі людьми директор РЦСССДМ (М.Фокшек) проінформувала присутніх про можливі ризики осіб, які виїжджають за кордон нашої держави,
розповіла про найпоширеніші шахрайські схеми експлуатації дитячої праці, можливі наслідки та заходи безпеки в повсякденному житті.

Представник Путильського бюро правової допомоги Т.Різак    поінформувала про установи та організації, куди можна звернутися в разі потрапляння в трудове рабство та надала перелік установ, що здійснюють юридичний супровід потерпілих від торгівлі людьми.

 Наприкінці заходу представники Путильської філії ОЦЗ підсумували вищевикладене та запросили присутніх до дискусії, учасники отримали вичерпні відповіді від фахівців на хвилюючі для них питання. Також наголошено на тому, що може зробити кожен, щоб запобігти торгівлі людьми. Присутнім роздано інформаційні листівки.

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 215 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: