Головна » 2015 » Жовтень » 23 » КОЛИ МОВА ЙДЕ ПРО ЗДОРОВ’Я ПІДРОСТАЮЧОГО ПОКОЛІННЯ – ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ПОЧИНАЄТЬСЯ З КОЖНОГО
11:19
КОЛИ МОВА ЙДЕ ПРО ЗДОРОВ’Я ПІДРОСТАЮЧОГО ПОКОЛІННЯ – ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ПОЧИНАЄТЬСЯ З КОЖНОГО

 

КОЛИ МОВА ЙДЕ ПРО ЗДОРОВ’Я ПІДРОСТАЮЧОГО ПОКОЛІННЯ –

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ПОЧИНАЄТЬСЯ З КОЖНОГО

В рамках реалізації Всеукраїнської акції "Відповідальність починається з мене", з метою посилення відповідальності дорослих за втягування дітей та молоді до вживання алкоголю, тютюнопаління працівниками районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації, представником  Киселицької сільської ради здійснено  перевірки  торговельних закладів, що реалізують алкогольні  напої та тютюнові  вироби  щодо наявності табличок, які забороняють продаж вище зазначеної продукції неповнолітнім, проведено профілактичні бесіди з продавцями та власниками торгівельних точок про відповідальність та заборону продажу тютюнових виробів та алкогольних напоїв неповнолітнім. 

Загалом було перевірено 4 заклади торгівлі. З власниками та продавцями було проведено інформаційно – профілактичні бесіди. В ході перевірки торгівельних закладів  не зафіксовано фактів продажу спиртних напоїв та сигарет неповнолітнім особам.

Подібні рейди та перевірки дають можливість посилити контроль над реалізаторами тютюнових виробів та алкогольних напоїв, які часто забувають, що від їхньої байдужості та бажання «заробити» - наші діти мають у вільному доступі заборонені спокуси, що калічать їхнє здоров’я. Тому проведення перевірок та контроль залишатимуться у планах роботи та на контролі відповідних служб та відділів.

Відповідальність за своє життя та життя і здоров’я наших дітей починається з кожного, й не треба замовчувати, якщо на Ваших очах підліткам продають пиво та сигарети.

Пам’ятайте, жертвою таких продажів можуть стати Ваші діти! Тому лише об’єднавши зусилля ми можемо допомогти підростаючому поколінню зорієнтуватись і зробити впевнені кроки на зустріч щасливому майбутньому, у якому шкідливим звичкам просто немає місця!

Категорія: Заходи | Переглядів: 493 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: