Головна » 2018 » Квітень » 24 » Комплексний підхід до виховання неповнолітнього клієнта пробації
15:17
Комплексний підхід до виховання неповнолітнього клієнта пробації

З метою належного контролю за поведінкою засуджених, які перебувають на обліку Путильського районного сектору з питань пробації   24 квітня 2018 року працівники сектору Олеся Гордей та Тетяна Торак спільно з працівниками районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Марією Фокшек та Тетяною Несторяк, дільничним офіцером поліції Юлією Олексюк здійснили перевірку за місцем проживання неповнолітнього клієнта пробації.

В ході відвідування були перевірені побутові умови проживання засудженого та, в присутності матері, з неповнолітнім проведено профілактичну бесіду про недопущення вчинення ним повторних кримінальних та адміністративних правопорушень. Особливу увагу підоблікового акцентовано на дотриманні обов’язків, покладених на нього рішенням суду. А також під час бесіди з батьками дитини, працівники сектору дізнались про поведінку неповнолітнього вдома, його заняття у вільний час, про взаємовідносини в родині.

Таке відвідування дає змогу побачити умови, в яких мешкає дитина, відчути атмосферу у родині, зрозуміти чи приділяють батьки достатньо уваги підлітку, а спілкування у неофіційній обстановці та зацікавленість його життям – розташовує неповнолітнього до себе та сприяє кращій соціальній адаптації.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 263 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: