Головна » 2014 » Лютий » 3 » КОЖНІЙ ДИТИНІ - ПО РОДИНІ
16:08
КОЖНІЙ ДИТИНІ - ПО РОДИНІ

КОЖНІЙ ДИТИНІ - ПО РОДИНІ

Державна політика щодо дітей-сиріт, яку декларує влада в Україні, вміщається в одну фразу: "Кожній дитині - по родині". Путильський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно зі службою у справах дітей районної державної адміністрації всебічно сприяють влаштуванню дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у прийомні сім’ї й дитячі будинки сімейного типу. Саме із метою ознайомлення широких верств населення про сімейні форми виховання дітей, необхідності їх створення та переваг виховання дітей у сім’ї над вихованням у державних закладах  Путильським  РЦСССДМ з 03 лютого  розпочато інформаційну кампанію «Чужих дітей не буває – всі вони НАШІ » яка триватиме до кінця року. Дана кампанія реалізуватиметься на місцях завдяки діяльності фахівців з соціальної роботи в територіальних громадах району. Вона буде проводиться у формі – лекторіїв, відео лекторіїв, інформаційних годин, вуличних акцій тощо.

Значним досягненням реалізації  інформаційної кампанії «Чужих дітей не буває – всі вони НАШІ » є той факт, що протягом  останнього 2013 року одна родина у нашому районі сповнилися дитячим сміхом, а двоє хлопчиків отримали батьківську любов.

На сьогодні, в  районі функціонує 3 прийомних сімей та 2 дитячих будинків сімейного типу, а головне, що сімейним теплом та любов’ю охоплено 18 дітей. 

Діти повинні зростати в сім’ях рідних батьків, але коли це неможливо, альтернативою біологічній родині може стати інша сім’я, адже любов є найважливішою потребою усіх дітей. Тому не залишаймося байдужими до маленьких сердець, які чекають на нових батьків, звертайтесь за будь-якою інформацією до районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді,  що знаходиться за адресою: смт. Путила, вул. Українська , 180, 3 поверх, тел. 2-22-12 чи до фахівця з соціальної роботи у Вашій територіальній громаді за місцем вашого проживання.  

Категорія: Акції | Переглядів: 447 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: