Головна » 2014 » Лютий » 13 » «КРАЩИЙ ПОДАРУНОК ДЛЯ ДИТИНИ - ЦЕ РОДИНА»
16:09
«КРАЩИЙ ПОДАРУНОК ДЛЯ ДИТИНИ - ЦЕ РОДИНА»

«КРАЩИЙ ПОДАРУНОК ДЛЯ ДИТИНИ - ЦЕ РОДИНА»

            13 лютого 2014 року в  Дихтинецькій сільській раді фахівцями із соціальної роботи Путильського  районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді  Інесою Євенчук та Анатолієм Левицьким , проведено інформаційну годину на тему: «Візьміть дитину у родину», у рамках інформаційно-просвітницької кампанії «Чужих дітей не буває – всі вони НАШІ» щодо національного усиновлення, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування  На заході присутні  працівників сільської ради ,прийомні батьки ПС, батьки вихователі ДБСТ.

В ході заходу обговорені сімейні форми влаштування дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування в прийомні сім'ї  та дитячі  будинки сімейного  типу. Було акцентовано увагу присутніх на позитивному досвіді односельчан, які створили ДБСТ та ПС.

Батьки, які вже з практики знайомі з функціонуванням ПС та ДБСТ зосередили увагу присутніх , що дітям, які втратили родину, може допомогти кожен, хто не байдужий. Одні - усиновлять і виховають дитину, інші допоможуть дитині знайти батьків, треті -  візьмуть на виховання в ПС чи ДБСТ, четверті - надають фахову консультацію тим, хто хоче усиновити, взяти під опіку/піклування чи на виховання  або тим, хто вже стикнувся з проблемами. Основне, щоб ми всі намагалися допомогти кожній дитині вирости у любові і добрі.

Категорія: Заходи | Переглядів: 430 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: