Головна » 2013 » Жовтень » 7 » Лекція з елементами рольових ігор
16:43
Лекція з елементами рольових ігор

07.10.2013 року з метою профілактики рецидивної злочинності фахівцями із соціальної роботи ІІ категорії ПРЦСССДМ Несторяк Т.М. та Савчук Н.І. було проведено лекцію з елементами рольових ігор

07.10.2013 року з метою профілактики рецидивної злочинності фахівцями із соціальної роботи ІІ категорії ПРЦСССДМ Несторяк Т.М. та Савчук Н.І. було проведено лекцію з елементами рольових ігор в Путильській районній кримінально-виконавчій інспекції для осіб  засуджених до покарань не пов’язаних з позбавлення волі на тему: «Запобігання вчинення  рецидиву» та «Профілактика рецидивної злочинності».

       А також спільно з працівниками Кримінально-виконавчої інспекції з метою профілактики ВІЛ-інфекції у середовищі молоді, які практикують ризиковану поведінку було роз’яснено, що таке ВІЛ-інфекція і СНІД, яка різниця між ВІЛ-інфекцією і СНІДом, ознайомлено з історією відкриття та дослідженням вірусу, симптомами, що виникають при заражені, заходи профілактики зараження ВІЛ-інфекцією. 

Особливу увагу було акцентовано на основні шляхами передачі ВІЛ-інфекції та заходи попередження зараження ВІЛ-інфекції серед найуразливіших верствах населення. Роздано інформаційні буклети на тему: «ВІЛ – через дружбу не передається», «Захисти себе сам».

В заході взяло участь 18 осіб, а саме: особи засуджені до покарань не пов’язаних з позбавлення волі, неповнолітня , яка засуджена до покарання без позбавлення волі , працівники Путильської районної Кримінально-виконавчої інспекції та фахівці із соціальної роботи Путильського районного центру соціальних служб для сім‘ї, дітей та молоді.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 522 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: