Головна » 2013 » Жовтень » 24 » Правовий лекторій
10:07
Правовий лекторій
 

23-24 жовтня фахівцями із соціальної роботи Путильського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді спільно із залученими спеціалістами, було проведено правовий лекторій для учнів 9 – 11 класів  Путильської ЗОШ та гімназії.
 
В ході проведення лекторію виступили фахівці із соціальної роботи Путильської територіальної громади Магалюк Л. В. та Торак Т.В. , провідний спеціаліст районного управління юстиції Фокшек І. В., головний спеціаліст відділу надання соціальних послуг РЦЗ Горбан А. С. та інспектор по роботі з населенням та громадськістю РВ УМВС Ямніцкий М. О., оперуповноважений КМСД Гожда Ю.В., заст. Начальника Вижницького МВ КВІ ВДПтС України в Чернівецькій області, капітан внутрішньої служби Горбан А.І.
Спеціалісти детально розповіли  присутній молоді  про права й обов'язки громадянина України, цінність прав та обов`язків дітей, необхідність їх дотриман­ня,  власна безпека під час навчання, роботи, подорожі чи життя за кордоном.  Школярів ознайомлено про послуги, які надає центр зайнятості, навчання та працевлаштування неповнолітніх та проінформовано про особливості перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг або закладах харчування. На завершення лекторію фахівцями із соціальної роботи продемонстровано відеоролик на тему «Торгівля людьми: це може трапитися з кожним». Правовий лекторій дуже сподобався учням, він ніс повчальну та пізнавальну тематику. Завершився обміном думок його учасників, підведенням загальних підсумків та роздачею інформаційних буклетів та листівок.
Категорія: Заходи | Переглядів: 620 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: