Головна » 2014 » Січень » 15 » Методичний день
17:30
Методичний день


15 січня в кабінеті керівника апарату райдержадміністрації проведено нараду-навчання (методичний день) для фахівців із соціальної роботи із залученням суб’єктів соціальної роботи  - головного державного інспектора відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших правових актів територіальної державної інспекції з питань праці у Чернівецькій обл. Митрофан П.Т.


На нараді-навчанні було зазначено, що соціальна підтримка сім'ї, яка опинилася в складних життєвих обставинах – є пріоритетним напрямком діяльності районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та суб’єктів соціальної роботи. Також було наголошено, що завдання фахівців центру полягає у тому, щоб допомагати сім'ям в цілому і кожному її члену вирішувати повсякденні життєві труднощі, проблеми, долати перешкоди, сприяти нормалізації стосунків у сім'ї, виявляти спроможність та бажання батьків і дітей повернутись з інтернатного закладу в родину.

Директор Центру акцентувала увагу присутніх на нових надходженнях нормативно-законодавчих актів (ПКМ № 895, 896), ознайомила з Календарним планом роботи Путильського РЦСССДМ  та основними напрямками діяльності на 2014 рік.

Для підвищення рівня самоосвіти ФСР було продемонстровано відеофільм «Небезпека соціальних мереж. В полоні віртуальності. Кібербулінг», який в повсякденній соціальній роботі може бути використаний під час проведення групових заходів з молоддю, на батьківських зборах та на сходах громадян.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 568 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: