Головна » 2013 » Жовтень » 15 » «Молодь вільна від тютюну»
09:36
«Молодь вільна від тютюну»

15  жовтня 2013 року фахівцем з соціальної роботи ІІ категорії районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Кушнір П.А.. спільно з бібліотекарем сільської бібліотеки проведена інформаційна година на тему: «Молодь вільна від тютюну». Актуальність теми профілактики тютюнопаління зумовлена тим, що за останні роки в Україні зростає частка курців серед жінок та дітей і залишається високою розповсюдженість куріння серед чоловіків.


Учасники заходу, а це учні 9-10 класу Підзахаричівського НВК «Перлина Гуцульщини» , активно обговорювали рівень розповсюдженості куріння серед дітей та молоді. Серед підлітків 12-17 років тютюн - одна з розповсюджених психоактивних речовин. Приблизно третина 18-25 років - це постійні курці, більш як половина всіх курців свою першу сигарету викурили у віці до 12 років. Переглянувши відеосюжет про шкідливий вплив тютюнового диму на здоров'я, учасники визначили небезпеку тютюнокуріння саме для себе, для свого віку.

При підведені підсумків Кушнір П.А. зазначив, що Жорж Сименон сказав: «Починаєш курити, щоб довести, що ти людина. Потім намагаєшся кинути курити, щоб довести, що ти людина».

Категорія: Заходи | Переглядів: 600 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: