Головна » 2017 » Травень » 15 » Надання адресної соціально – психологічної допомоги
15:41
Надання адресної соціально – психологічної допомоги

Спеціалістами Путильського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  спільно з представниками РС з питань пробації 15 травня 2017 року на базі Путильського районного сектору пробації організовано та проведено захід серед осіб, з числа засуджених до покарання без позбавлення волі. Метою заходу було надання адресної соціально – психологічної допомоги. Напередодні відзначення Дня сім'ї працівниками РЦСССДМ було піднято питання поняття «цінностей» у підопічної категорії. Проблема цінностей – споконвічна проблема як суспільства в цілому, так і кожної людини зокрема. У щоденній метушні сучасного світу, де потрібно вигризати собі місце під сонцем, іноді про людські цінності забувається. Можна сказати, що це сталося з людьми, які виступили всупереч закону. Можливо тому, що для них проблема змін соціальних і особистісних цінностей дуже актуальна. На запитання про те, що для кожного є «цінність» юнаки відповідали по різному – сім’я, чесність, щирість, любов, відданість. Саме вони виступають для них у вигляді ідеалів, настанов, переконань. Саме сім'я є надійною опорою у вирішенні тих чи інших складних життєвих обставин.
         Учасники заходу самі зробили висновок, що людині необхідно засвоїти урок: ми отримуємо завжди те, чого заслуговуємо. Для того щоб відбулися зміни у відносинах з людьми, потрібно змінювати щось у собі. Пробачити образу може тільки сильний і благородний чоловік.
         В ході спілкування з зазначеними особами проведено опитування

« Ваші цінності та пріоритети в житті», за результатами якого виявлено, що у більшості респондентів на першому місці є сім'я чи родина, а потім вже матеріальні блага. Інтерпретація результатів було обговорено з учасниками заходу. Охоплено  12 осіб. Розповсюджено 12 інформаційно-просвітницьких буклетів.

Підопічні і надалі будуть в полі зору соціальної служби і приємно відмітити, що всі учасники позитивно налаштовані на проведення такого роду групової роботи й висловили бажання й надалі брати участь у подібних заходах

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 404 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: