Головна » 2018 » Серпень » 16 » Налагоджуємо співпрацю з Путильською районною організацією Товариства сприяння обороні України
14:00
Налагоджуємо співпрацю з Путильською районною організацією Товариства сприяння обороні України

16.08.2018 року в приміщенні Путильської районної організації Товариства сприяння обороні України відбулася робоча зустріч, в якій взяли участь керівник організації Микола Попюк, начальник Путильського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Чернівецькій області Олеся Гордей, начальником «Путильського бюро правової допомоги» Світлана Карапко та директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Марія Фокшек. Метою зустрічі було налагодження співпраці між службами.

Насамперед йшлося про можливість проведення спільних заходів з військово-патріотичного виховання молоді засудженої до покарань без позбавлення волі, оскільки трапляються випадки умовного терміну за дезертирство. Спільними зусиллями можна підвести клієнтів пробації до утвердження в свідомості і почуттях особистості патріотичних цінностей, виховання поваги до Конституції України, Законів України, державної символіки, підвищення престижу військової служби, а звідси – культивування ставлення до солдата як до захисника вітчизни, героя, усвідомлення взаємозв’язку між індивідуальною свободою, правами людини та її патріотичною відповідальністю.

Під час зустрічі визначено напрямки взаємодії між службами та організацією, а також визначено основні пріоритети у роботі з особами зазначеної категорії на ІІ - півріччя 2018 р. Досягнуто робочих домовленостей щодо участі у спільних інформаційно-просвітницьких заходах.

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 239 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: