Головна » 2014 » Січень » 30 » Нарада з ФСР району
21:05
Нарада з ФСР району


Впровадження механізмів надання соціальних послуг, поєднуючи зусилля громади, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, соціальних партнерів, спрацювання на упередження соціальних проблем – саме ці питання були ключовими під час наради, яка відбулась сьогодні під керівництвом голови райдержадміністрації Василя Сафроняка із фахівцями з соціальної роботи.

Директор центру М.Фокшек детально ознайомила присутніх з завданнями та напрямками роботи центру на 2014 рік та охарактеризувала основні досягнення 2013 року.


Далі фахівці з соціальної роботи територіальних громад поділилися досвідом роботи з питань подолання життєвих негараздів та презентували у вигляді слайдів результати своєї діяльності в територіальних громадах. Відмічено системне вирішення проблем сім'ї, особи, дітей в громаді, що можливо тільки в разі залучення освітніх закладів, фельдшерсько-акушерських пунктів, релігійних общин, депутатського корпусу - навчивши людей небайдужості можна сприяти вирішенню будь-яких негараздів, запобігати небезпекам, задовольняти потреби сімей, дітей та молоді.

Насамкінець Василь Танасійович відзначив позитив у проведенні інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу та здійсненні спільних інспектувань сімей із залученням всіх соціальних партнерів. 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 432 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: