Головна » 2014 » Липень » 10 » Насильство в сім'ї
15:15
Насильство в сім'ї

Працюючи з різними категоріями сімей, працівники РЦСССДМ спільно з представниками сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту, служби у справах дітей райдержадміністрації  стикаються з проблемою, що більшість потенційних клієнтів не знають куди звернутися по допомогу (окрім міліції) в разі жорстокого поводження в сім’ї. А внутрішня пасивність громадян і страх перед наслідками розголошення ситуації, а також брак знань щодо органів та установ, що захистять і допоможуть у складній ситуації, сприяють замовчуванню проблем. Це спричиняє безліч негараздів  у майбутньому, аж до розпаду сім’ї.

Тому з метою формування в середовищі позитивного іміджу здорової людини, діагностування форм насильства та виявлення нагальних проблем у  осіб, які потерпають від насилля, працівниками сектору молоді та спорту, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей проінспектовано 5 сімей селища Путила, де були зафіксовані випадки спроби вчинення насильства та жорстокого поводження.

З кривдниками та жертвами насильства проведено індивідуальні бесіди та консультації. Надано низку рекомендацій та роздано буклети з адресами організацій, куди можна звернутися по допомогу.

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 862 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: