Головна » 2013 » Жовтень » 31 » НАВЧАННЯ ФАХІВЦІВ ІЗ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ»
17:29
НАВЧАННЯ ФАХІВЦІВ ІЗ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ»

НАВЧАННЯ ФАХІВЦІВ ІЗ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ

31 жовтня 2013 року відбулася нарада-навчання для фахівців соціальної роботи  районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Основною темою даної зустрічі було вивчення форм та методів роботи з сім'ями, які опинилися в складних життєвих обставинах та аналіз діяльності ФСР за жовтень 2013 року. Також, у рамках програми наради обговорено цілий ряд важливих питань стосовно надання якісних та ефективних соціальних послуг населенню району .

Була проведена роз'яснювальна робота для фахівців із соціальної роботи з питань соціального захисту неповнолітніх громадян, дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, стосовно нормативно-правових основ державної підтримки сімей та здійснення соціального супроводу. Також значна увага була приділена співпраці з іншими установами та організаціями . Програма наради-навчання виявилася дуже насиченою та інформативною.

Такий комплексний підхід дозволив в повній мірі відокремити та обговорити актуальні питання соціальної роботи. Організація та проведення щомісячних нарад-навчань дозволяє покращити надання соціальних послуг населенню  району. По завершенню навчального блоку директором центру було проінформовано фахівців щодо результатів перевірки органами районної прокуратури , наголошено на постійній самоосвіті всіх ФСР щодо володіння нормами чинного законодавства (СКУ, КПК, КЗпП, наказів Мінсоцполітики, ЗУ), акцентовано увагу на посиленні пропаганди альтернативних форм сімейного виховання та здорового способу життя, на проведенні низки заходів в рамках акції «16 днів проти насильства», конкурсу соціальної реклами «Люби, живи, пам’ятай!!!» та заходах щодо залучення дітей-інвалідів до більш освітніх  можливостей в усіх ЗОШ та НВК району.

Фахівці соціальної роботи також звітували про свої успіхи та проблемні питання у здійсненні соціального супроводу та здійсненні поточної роботи.

По завершенню голова Путильської районної державної адміністрації Сафроняк Василь Танасійович привітав усіх працівників з наступаючим професійним святом – Днем соціального працівника та вручила 11 грамот від імені директора Чернівецького ОЦСССДМ (Фіцич Н.І., Кушніру П.А., Петращук Т.В., Балан О.М., Гордей І.С., Євенчук І.В., Паучек О.В., Савчук Н.І., Несторяк Т.М., Бідіна С.З., Даскалюк М.О.), 5 спільних грамот голови РДА та голови районної ради ( Торак Т.В., Магалюк Л.В., Самашко І.І., Микитчук Т.В., Мороз А.В.), а директор Путильського РЦСССДМ 5 подяк директора центру (Тищенко О.С., Рейкало С.Ю., Левицький А.М., Габур М.В., Заєць І.М.)


 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 476 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: