Головна » 2017 » Листопад » 3 » НЕ ДОЗВОЛЬ ЗРУЙНУВАТИ СВОЄ ЖИТТЯ!
14:06
НЕ ДОЗВОЛЬ ЗРУЙНУВАТИ СВОЄ ЖИТТЯ!

В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», працівниками Путильського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у тісному тандемі з представниками районного сектору з питань пробації, Путильського бюро правової допомоги було проведено інформаційно-просвітницький захід, спрямований на попередження насильства та жорстокого поводження з людьми. Зустріч була спрямована на привернення уваги молоді, яка засуджена до покарань без позбавлення волі та осіб, що повернулися з МПВ до проблеми насилля, насилля в сім’ї, адже ми всі можемо стати жертвами насильства чи торгівлі людьми. Увазі присутніх були продемонстровані відеоролики із серії «Наша увага – найкраща профілактика», виготовлені AFEW. Зустріч розпочалося з обговорення питання конфліктів – що таке конфліктна поведінка, які причини та наслідки такої поведінки. Підоблікові активно включилися в обговорення, так як в їх середовищі досить часто виникають непорозуміння та конфліктні ситуації. На прикладі життєвих ситуацій учасники розібрали хто є провокатором конфліктів, яка виникає реакція, як відбувається примирення тощо. Далі перейшли до питання насилля – розглянули види та форми насилля, обговорили як запобігти насильству у сім’ї, як не стати жертвою тощо. Знову ж таки розібрали життєві ситуації та обговорили, якби можна було запобігти прояву насильства, як не потрапити на гачок аферистів з торгівлі людьми (трудова експлуатація)

По завершенню зустрічі молоді люди висловили свої враження та відчуття. Тема звичайно складна для обговорення, але ці питання слід обговорювати і не тримати в собі тяжкі переживання.

Груповим заходом було охоплено 8 осіб.

Даний захід показав, наскільки важливо якомога частіше піднімати такі важливі питання, про як всі воліють краще мовчати і не виносити на поверхню. Це стосується кожного із нас, треба лише подолати страх говорити про це та навчитися попереджувати ці негативні прояви.

Категорія: Заходи | Переглядів: 296 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: