Головна » 2014 » Січень » 8 » Новини з повсякденної роботи фахівців з соціальної роботи
16:23
Новини з повсякденної роботи фахівців з соціальної роботи

  Новини з повсякденної роботи фахівців з соціальної роботи

В рамках виконання доручення заступника голови ОДА, доручення директора РЦСССДМ та  з метою недопущення нещасних випадків, бездоглядності, порушення безпеки життєдіяльності фахівцями з соціальної роботи  Путильського районного центру СССДМ проводяться відвідування та соціальні інспектування сімей, в ході яких звертається увага на наявність сезонного одягу, дров для опалення, справність пічного опалення та електропроводки, обізнаність всіх членів сімей щодо безпеки поводження з електроприладами, на льоду, з вогнем, при обмороженні та поводженні з піротехнічними засобами розповсюджують соціальну рекламу з питань техніки безпеки та відповідних застережень.

З перших днів нового року фахівці, які спільно з працівниками сільських рад, соціальними працівниками територіального центру,  відвідали всі  сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, що проживають на території району, провели роз’яснювальну роботу з членами родин щодо збереження життя і здоров’я дітей. Всі члени сімей, що перебувають під соціальним супроводом, ознайомлені з  правилами безпечного поводження  взимку,розробленими фахівцями. 

На території  Сергіївської сільської ради відвідано  з початку року 20 сімей, в яких виховуються діти. В результаті було виявлено, що у всіх  пічне опалення придатне до експлуатації, завезено і підготовлено дрова. Діти забезпечені сезонним одягом та взуттям, однак  ФСР сприяли  в забезпеченні  сезонним одягом  і взуттям  трьох дітей із сім’ї Г. З дорослими членами сімей та їх дітьми проведено консультування з правил протипожежної безпеки, збереження життя та здоров’я,  профілактики простудних захворювань.

До участі у подвірних обходах ФСР Дихтинецької територіальної громади залучили керівника фельдшерсько-акушерського пункту та працівника райвідділу УМВС України. Спільно перевірено 9 родин з дітьми, стан здоров’я дітей та дотримання батьками профілактичних заходів з упередження захворювання малолітніх дітей, справність пічного опалення та димарів, профілактика жорстокого поводження в сімях.

У Конятинській територіальній громаді за сприяння приватних підприємців ФСР надала теплий одяг дітям та дорослим з двох родин. Виявивши під час відвідування родини М. хвору стареньку бабусю, яка відмовлялася від звернення до лікаря, фахівець організувала медичний огляд старенької по місцю проживання.

У Яблуницькій територіальній громаді забезпечено медичний огляд фельдшером дітей з багатодітної родини С. В ході профілактичного рейду з дільничним проведено роз’яснювальну роботу серед молоді щодо безпеки використання піротехніки, вміння організовувати дозвілля.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 493 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: