Головна » 2018 » Лютий » 23 » ОБСТЕЖЕНО УМОВИ ПРОЖИВАННЯ 2 СІМЕЙ, ЯКІ ОПИНИЛИСЯ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ
16:17
ОБСТЕЖЕНО УМОВИ ПРОЖИВАННЯ 2 СІМЕЙ, ЯКІ ОПИНИЛИСЯ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

На виконання протоколу доручення голови Путильської районної державної адміністрації від 19 лютого 2018 року «Про посилення соціального захисту дітей, що опинились у складних життєвих обставинах» 23 лютого 2018 року комісією у складі працівників служби у справах дітей районної державної адміністрації, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, головного спеціаліста управління соціального захисту населення райдержадміністрації на території Путильської селищної ради обстежено умови проживання 2 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, та в яких виховуються 5 неповнолітніх дітей.

В ході обстеження з батьками проведено профілактичні бесіди щодо належного виховання, навчання, утримання своїх дітей та їх раціонального харчування. Також з батьками проведено бесіди щодо цільового використання одноразової допомоги при народженні дітей та державної соціальної допомоги.

За результатами обстежень комісією складено відповідні акти, батьків попереджено. Питання щодо виховання та утримання дітей в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах знаходиться на постійному контролі відповідних служб району.

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 300 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: