Головна » 2018 » Березень » 21 » Питання продажу спиртних напоїв та тютюну неповнолітнім на постійному контролі.
09:23
Питання продажу спиртних напоїв та тютюну неповнолітнім на постійному контролі.

У рамках проведення всеукраїнської акції «Відповідальність починається з мене » працівники ювенальної превенції спільно з представниками служби у справах дітей та районного центру соціальних служб для сім’ї. дітей та молоді продовжують здійснювати профілактичні рейди в територіальних громадах району , під час яких перевіряють торгівельні заклади в частині дотримання вимог законодавства щодо заборони продажу дітям пива, слабоалкогольних, алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Метою таких рейдів є профілактика злочинності та правопорушень серед неповнолітніх, виявлення дорослих осіб, які реалізовують спиртні та тютюнові вироби попри заборону, виявлення дітей, які схильні до вживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів; проведення профілактичної роботи з працівниками закладів торгівлі, які мають ліцензії на продаж тютюну та алкоголю, по дотриманню вимог законодавства щодо заборони продажу пива, слабоалкогольних, алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім, адже, як не прикро визнавати, але деякі продавці магазинів, не запитуючи документів, з легкістю продають цигарки, вино та пиво дітям

Вчора рейд був проведений в с. Дихтинець . Під час рейду випадків продажу спиртних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім не було виявлено. Рейдова група відвідали 6 магазинів, де спілкувалися з продавцями і залишали спеціально розроблені наклейки з застереженням про відповідальність у разі продажу спиртного підліткам.

Представники соціальних служб та ювенальної превенції закликають громадян неухильно дотримуватися вимог законодавства України, не продавати та не купляти алкоголь та тютюнові вироби для підлітків,  адже кожен з нас відповідає за здорове майбутнє наших дітей.

Категорія: Заходи | Переглядів: 328 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: