Головна » 2012 » Грудень » 5 » Подаруй дитині свято
00:11
Подаруй дитині свято


Ніч з18 на 19 грудня приховує особливу магію та таємницю. Саме в цей час діти очікують на подарунки від св. Миколая . Омріяне завжди збувається: одна дитина хоче нову книжку, друга в очікуванні заглядає під подушку, щоб знайти іграшку, інша – чекає просто уваги до себе. Св. Миколай пам’ятає про всіх і про кожного. За легендою , ця свята людина віддала все своє багатство людям, залишаючи на порозі їх будинків подарунки. Він ніколи не давав про себе знати, чинив милосердя таємно від всіх.

Пройшло немало років з того часу. Та цей день став традиційним святом для всього православного людства. У цьому році працівники ( фахівці з соціальної роботи) спільно з відділом у справах молоді та спорту, службою у справах дітей зо організовують акцію «Отримай подарунок від св. Миколая » для дітей з особливими потребами та з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Для всіх небайдужих, милосердних  з 01 до 17 грудня стартує акція . Кожний бажаючий має можливість прийти в районний центр соціальних служб для сім’ї , дітей та молоді чи до фахівця з соціальної роботи в селі, запакувати власний подарунок дитині вищевказаної категорії. З 17 до 18 грудня зібрані подарунки будуть роз приділені між дітьми району та доставлені на місця і вручені 19 грудня.

Просимо жителів району, релігійні громади підприємців приєднатися до нашої акції. Доброчинність завжди потрібна, якщо вона таємна, без піару та камер. Діти чекатимуть саме на Ваш подарунок. Давайте будемо такими ж добрими і щедрими , як св.. Миколай. Творімо милосердя, нічого не чекаючи у відповідь.

Щиро віримо, що саме Ви є тією людиною, яка може казку реалізувати в повсякдення не тільки для своєї дітей, рідних , але й для чужих.

Акція проходить за підтримки голови районної державної адміністрації Василя Сафроняка,  редакції місцевого радіомовлення та газети «Карпати»

Для участі телефонуйте – 2-22-12 або просто прийдіть до районного центру соціальних служб для сімї , дітей та молоді чи до фахівця з соціальної роботи в селі і залиште свій подарунок для дитини у спеціальній корзині.


Категорія: Акції | Переглядів: 673 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Irka  
0
Обов'язково візьму участь!!! tongue

Ім`я *:
Email *:
Код *: