Головна » 2013 » Лютий » 11 » «Подаруй дитині життя!»
19:12
«Подаруй дитині життя!»



Працівники та фахівці з соціальної роботи Путильського районного центру для сімї, дітей та молоді просять Вас долучитись до десятого благодійного марафону «Я допоміг зберегти дитяче життя», що організований Чернівецьким обласним благодійним Фондом допомоги дітям, хворим на рак та лейкемію «Подаруй дитині життя» .

Завдання марафону – зібрання коштів для онкохворих буковинських дітей, що перебувають на лікуванні в кардіоонкогематологічному відділенню Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні (вул. Руська, 207 а).

Просимо Вас приєднатися до благодійного марафону та використати можливість зробити свій посильний внесок, який стане порятунком для онкохворих дітей Буковини.

Багато з нас думають, що хвора на рак дитина – безнадійна і приречена. Насправді її життя може закінчитись на нашій байдужості! Не викреслюйте зі своїх сердець цих дітей! Вони мають право на життя, на любов, на добрі враження і відкриття. І всіма силами, які в них є, борються за це право. Ми просто зобов’язані їм допомогти.

Саме Ви можете:

• Перерахувати частину свого одноденного заробітку на рахунок Фонду:

 Р/Р № 26005301082843 МФО 322948 Чернівецька дирекція ПАТ «Банк Форум» м.Чернівці код ЄДРПОУ 35029311

Варто об’єднати наші зусилля і шанси цих дітей на життя

зростуть у сотні разів!

Сподіваємось на вашу підтримку та розуміння!

 

Заздалегідь вдячні за розуміння та участь!

Категорія: Акції | Переглядів: 1070 | Додав: Irka | Рейтинг: 10.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: