Головна » 2018 » Червень » 11 » Пошук власних ресурсів у боротьбі зі стресом
14:39
Пошук власних ресурсів у боротьбі зі стресом

Сучасні умови життя і діяльності висувають підвищені вимоги до адаптивних механізмів людини. Велика кількість різних видів інтенсивного стресового впливу викликають різні форми дезадаптації. Вплив стресу на свідомість, діяльність людини, її здатність керувати своїми діями, нарешті, наслідки стресу - одна з найактуальніших проблем нашого часу. Так, 11.06.2018 року начальник Путильського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області Олеся Гордей спільно з директором районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Марією Фокшек, головним спеціалістом відділення «Путильського бюро правової допомоги» Валерією Івонча та практичним психологом Путильської ЗОШ І-ІІІ ст. Олександрою Камбур провели бесіду з клієнтами пробації на тему: "Стресостійкість. Пошук власних ресурсів у боротьбі зі стресом".

Основною метою бесіди було ознайомити присутніх із поняттям стресу, його ознаками. Дослідити стресові фактори в житті людини та знайти шляхи зменшення  їх негативного впливу. Показати важливість почуття здорового егоїзму, розвивати навички самоаналізу. Упродовж змістовної дискусії, учасники виконували різні вправи для того щоб зрозуміти, які саме методи боротьби зі стресом вони використовують у житті, та на які ще треба звернути увагу і розпочати ними користуватися. В результаті якої підвели клієнтів пробації до розуміння, що протиправна поведінка – це вибір людини, а не збіг обставин.

Всі присутні отримали нові знання та взяли для себе корисну інформацію. Подібні заходи є необхідними для даної категорії осіб, не тільки щоб отримати інформацію по вказаній темі, а й надати можливість зрозуміти, що через судимість суспільство не відвернулося від них, навпаки, працівники пробації та інших організацій завжди готові допомогти своїм клієнтам повернутися до повноцінного життя та правослухняної поведінки.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Заходи | Переглядів: 349 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: