Головна » 2014 » Квітень » 1 » Постійне підвищення професійного рівня – запорука успіху фахівців із соціальної роботи
10:44
Постійне підвищення професійного рівня – запорука успіху фахівців із соціальної роботи

Постійне підвищення професійного рівня – запорука успіху фахівців із соціальної роботи

Переймаючись  буденними  проблемами, спрямованими на допомогу найуразливішим категоріям населення, спеціалісти та фахівці Путильського РЦСССДМ не забувають про самоосвіту та навчання. Обговорення складних моментів в діяльності кожного, пошук шляхів їх вирішення, обмін досвідом – це головні питання, що розглядаються на апаратних нарадах - навчаннях.

01 квітня районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено нараду – навчання, де були розглянуті питання щодо кадрових змін, змін у зв’язку зі зміною граничної чисельності працівників РЦ СССДМ, можливого скорочення чисельності ФСР в травні 2014 року та підведені підсумки діяльності фахівців із соціальної роботи у 1 кварталі 2014 року.

Фахівцям із соціальної роботи поставлено завдання забезпечити 100% охоплення соціальними послугами сімей опікунів та піклувальників, осіб з числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування

          Також, в ході апаратного навчання, не лише опрацьовувались законодавчі акти, а й жваво обговорювався поточні питання, що виникають у повсякденній роботі ФСР., а саме було опрацьовано  методичні рекомендації з теми  «Особливості роботи з сім’ями, де вчиняється насильство».

         Директор центру закцентувала увагу на профілактиці сімейного насильства та ознайомила учасників з тим, що в м. Чернівцях 07.04.2014 року відбудеться короткотерміновий семінар з підвищення кваліфікації ФСР на тему «Профілактика та протидія насильству в сімї»

         Вся робота цього дня – це удосконалення вмінь та навичок, вивчення нового, що сприятиме досягненню позитивних результатів, передбачених для найуразливіших категорій населення району.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 355 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: