Головна » 2015 » Листопад » 2 » "Повернення життя через каяття. Основні заповіді Божі"
15:50
"Повернення життя через каяття. Основні заповіді Божі"

Путильський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з кримінально-виконавчою інспекцією розробляють і реалізовують групові заходи профілактичного характеру, спрямовані на зміну світогляду правопорушників, намагаються залучити їх до навчання (перекваліфікацію) та працевлаштувати, щоб із користю організувати вільний час.

02 листопада 2015 року спеціалісти центру спільно із представниками Путильського РП КВІ провели морально-духовний лекторій "Повернення життя через каяття. Основні заповіді Божі" для осіб молодіжного віку засуджених до покарань без позбавлення волі та таких, що повернулися з МПВ, із залученням священика Святослава.

Мета заходу: підвищення рівня визнання власної провини, формування морально-духовних цінностей.

В ході заходу взяли участь священнослужитель Святослав та керівник апарату РДА М.Яківюк, які акцентували увагу присутніх на людській увазі та повазі до ближнього. З іншого боку, поважаючи, зазначила Олеся Гордей , слід вимагати. Нерідко воля сприймається як уседозволеність, тому важливим моментом у вихованні засудженої молоді та дітей є формування понять «дисципліна», «обов’язок», «відповідальність», адже «якщо від людини не вимагати більшого, більшого від неї й не отримаєш». О. Святослав надав присутнім цікаву інформацію-аналогію з життя святих щодо того як важливо в житті не падати духом, навів наочні приклади з буденного життя. По завершенню лекторію священик звернувся до присутніх з такими словами: «  Нехай душі ваші ніколи не стають тим кам'янистим грунтом, на якому все живе гине. А навпаки, завжди будуть світлими, теплими. Щоб зерна Слова Божого давали багатий урожай добра, милосердя, щедрості.»

В ході проведення заходу отримувачі соціальних послуг дійшли висновку, що основне завдання сьогодення полягає в тому, щоб жити за загальноприйнятими та морально-духовними законами і працювати. Охоплено 19 осіб.

Під час лекторію було розповсюджувались інформаційна соціально-рекламна продукція на морально-етичну тематику.

 

 

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 428 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: