Головна » 2012 » Грудень » 4 » Повір у себе і у тебе повірять інші!!!
21:33
Повір у себе і у тебе повірять інші!!!

 Хто найбільш беззахисний та уразливий в будь-якому суспільстві та в будь-які часи? Діти. І особливо - діти-інваліди й хворі діти ... Їм так потрібні: наш ЗАХИСТ, наше МИЛОСЕРДЯ, наша УВАГА, наша ДОБРОТА. Але більш за все цим дітям потрібна радість, якої вони позбавлені з самого дитинства.

Ми вирішили: не бути байдужими до дитячого горя! Хоч на одну мить наповнити дитячі очі світлом надії та віри! Хоч на один день зробити дітей щасливими!

Таким чином, ми,  районний центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді під патронатом голови райдержадміністрації  Сафроняка В.Т., разом з нашими друзями й партнерами – районним центром зайнятості, районним будинком культури вже вкотре (12 рік поспіль) організували вечір взаємопідтримки з конкурсно-ігровою програмою « Повір у себе і в тебе повірять інші» для діток -інвалідів, який відбувся 4  грудня 2012 року в РБК. Кількість дітей та їх батьків , що відвідали захід:  58.

Наша мета полягала в тому, щоб подарувати справжнє веселе свято дітям, які так обмежені в спілкуванні з навколишнім середовищем. Ми хотіли, щоб вони відчули себе частиною великого світу, де, безумовно, є місце для них!

Програма була дуже насиченою та цікавою. З привітальним словом до присутніх звернулася директор РЦСССДМ, яка зосередила увагу на кроках держави щодо поліпшення становища даної категорії  і побажала дітям та батькам  саме цінне – здоров’я та терпіння та розуміння їх проблем з боку оточуючих.  Представник РЦЗ Горбан А.С., служби у справах дітей Шутак М.С.  привітали діток зі святом , а їхнім батькам надали професійні консультації відповідно до їх запитів..                                                                                                           

Дітей розважали фахівці з соціальної роботи РЦСССДМ з працівниками районного будинку культури. Вони створювали святкову атмосферу та смішили не тільки малюків, а й дорослих. Виконавці виступали перед маленькими глядачами та дарували свої теплі побажання. Серед виконавців були Амаркулес Антоніна та Тетяна, Лукіна Юлія (керівник – Шинкарюк С.В.). Ну, яке ж це свято без «смачних» подарунків? Протягом всього заходу діти мали можливість ласувати  шоколадними цукерками та іншими солодощами.

А яка весела та цікава і змістовна була лялькова вистава «Колосок», яку зорганізували Юрій Бока, Марія Бока, Інна Чевюк!?!

Але найголовніше:  цей захід  викликав на обличчях дітей веселу посмішку! Тому щира подяка від матерів стала найвищою нагородою за проведення благодійного свята. Від всього серця хочемо подякувати: працівникам районного будинку культури за підтримку та надання місця проведення свята, усім виконавцям за знайдений час  та участь у благодійному заході, усім нашим партнерам за допомогу та участь у технічний та творчій підтримці, і всім благодійникам, котрі люб’язно внесли свою лепту в організацію даного заходу.

Ми віримо, що цей день закладе добрі традиції проведення подібних благодійних заходів не лише працівниками РЦСССДМ, РЦЗ та РБК. Адже, що дійсно дарує нам радість в житті? Сонячна усмішка, дружня увага, живе спілкування, щира турбота. Але справжнє свято починається там, де є ДОБРОТА, що здатна творити чудеса. Памятайте : «Милосердя не буває надмірним!»   

«04» грудня 2012 року 

Категорія: Заходи | Переглядів: 733 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: