Головна » 2014 » Січень » 10 » «Повір у себе і в тебе повірять інші»
17:14
«Повір у себе і в тебе повірять інші»

«Повір у себе і в тебе повірять інші»


На виконання  соціальних ініціатив Президента України  «Діти – майбутнє України»  працівники (в т.ч. фахівці з соціальної роботи) Путильського РЦСССДМ разом з працівниками відділу культури (районного будинку культури) сприяють всебічному розвитку дітей, які виховуються в родинах, що опинились в складних життєвих обставинах в тому числі дітей з особливими потребами.
          Наш центр спільно з соціальними партнерами – районним центром зайнятості, районним будинком культури постійно залучає таких дітей до різноманітних заходів, де вони отримують яскраві враження і подарунки. Це є дуже важливим компонентом для розвитку їхньої психоемоційної сфери. Адже багато дітей, з обмеженими фізичними можливостями, не можуть самостійно відвідати місця для дозвілля, де можна поспілкуватися в колективі.

Завдяки тому, що при кожній сільській раді працюють фахівці із соціальної роботи-жодна дитина із цієї особливої категорії, не залишається поза увагою держави. Так, на свято , в районному будинку культури фахівці організували захід, де почесними гостями були  діти з особливими потребами.  З вітальним словом до присутніх звернулася керівник апарату Путильської районної державної адміністрації Марія Василівна Яків’юк, яка акцентувала увагу присутніх на ефективному впровадженню соціальних ініціатив  з Президента у сфері надання якісних соціальних послуг дітям з особливими потребами.

        Працівники РБК організували для дітей цікаву та насичену програму – увазі дітей було запропоновано лялькову виставу «Колосок» та були проведені різноманітні конкурси біля ялинки. Також була проведена бесіда з батьками, щодо особливостей виховання дітей з особливими потребами та висвітлено тему, стосовно адаптації дітей – інвалідів до соціуму. Представник РЦЗ акцентувала увагу присутніх батьків на соціальних послугах, які надає центр зайнятості. В кінці заходу всі діти отримали солодкі подарунки та призи за участь у конкурсах Путильського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді  та позитивні враження. Дуже приємно, коли бачиш, як світяться очі тих дітей, як вони  радіють від того,що їм приділяють увагу! Ось тоді і відчуваєш справжнє задоволення від своєї праці, від того, що хтось тобі вдячний за підтримку. 

 

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 528 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: