Головна » 2013 » Лютий » 8 » ПОЗАПЛАНОВІ ВІЗИТИ ДО СІМЕЙ, ЯКІ ОПИНИЛИСЯ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ
17:53
ПОЗАПЛАНОВІ ВІЗИТИ ДО СІМЕЙ, ЯКІ ОПИНИЛИСЯ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

ПОЗАПЛАНОВІ ВІЗИТИ ДО СІМЕЙ, ЯКІ ОПИНИЛИСЯ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ , БАГАТОДІТНИХ СІМЕЙ, СІМЕЙ ОПІКУНІВ ТА ПІКЛУВАЛЬНИКІВ, ПРИЙОМНИХ СІМЕЙ
           07.02.2013 р.  працівниками, фахівцями з соціальної роботи Путильського  районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей спільно службою у справах дітей  було  здійснено
 позапланові візити до 3 сімей , які опинилися у СЖО с.Усть-Путила, 1  ПС с. Мариничі, 2 багатодітних сімей, 2 сімей опікунів та піклувальників с.Усть-Путила, с.Киселиці. 
            З метою впровадження соціальних ініціатив Президента України та Міністерства соціальної політики України районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді , ССД здійснили візити до вищезазначених категорій сімей та взяли під особистий контроль питання забезпечення належних умов життєдіяльності дітей в родинах. В ході візитів, сім'ям було надано консультації з приводу покращення умов життя дітей в таких родинах, інформування з приводу насильства в сім'ї та його попередження, розповсюджено рекламно-інформаційних матеріалів з питань попередження насильства в сім'ї. 
           Фахівцями районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді  спільно зі службою у справах дітей постійно здійснюється соціальне інспектування  сімей, в яких виховуються діти. Зважаючи на збільшення випадків неналежного виконання батьківських обов'язків, фахівці вважають за необхідне здійснення таких заходів регулярно , щоб захистити права дитини.
 

 

 



Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 496 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: