Головна » 2017 » Березень » 30 » Працівники РЦСССДМ взяли участь у черговому засіданні спостережної комісії РДА
11:36
Працівники РЦСССДМ взяли участь у черговому засіданні спостережної комісії РДА

За участі першого заступника голови районної державної адміністрації Михайла Ямницького відбулося чергове засідання спостережної комісії райдержадміністрації. Було розглянуто питання постановки на облік умовно-достроково звільненого та затвердження графіку спільних перевірок РС з питань пробації та спостережної комісії на ІІ квартал 2017 року.

Щиро й довірливо, без моралізаторства й повчань звертались до двох запрошених на засідання спостережної комісії райдержадміністрації її члени «Усім вам держава надала іспитовий термін і ваше завдання виконувати встановлені судом обов’язки, - нагадав Михайло Ямницький чоловікам, яких було запрошено до діалогу. – Важливо усвідомити, що у вашій поведінці досі було не так, зробити висновки й гідно жити далі. Принаймні, подумайте про дітей, які у вас є чи будуть: зможуть вони пишатися своїми батьками? Чи такої долі, як ваша, ви їм бажаєте?»

У ході розгляду питань акцентувалася увага на належній соціальній адаптації раніше засуджених осіб та унеможливлення їх повторного втягнення в злочинну діяльність.

Окремо секретар комісії , начальник відділу соціальної роботи РЦСССДМ, Тетяна Несторяк зауважила про необхідність і в подальшому проводити щомісячну звірку осіб, які умовно-достроково звільнені за поданнями установ виконання покарань; забезпечення неухильного виконання всіх пунктів плану роботи спостережної комісії на 2017 рік та постійного висвітлення роботи комісії у засобах масової інформації району та офіційного веб-сайту райдержадміністрації.

По закінченню засідання комісія винесла відповідні рішення.

        

Довідково: протягом І кварталу 2017 року на облік спостережної комісії поставлено 3 осіб, які повернулися з МПВ.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 284 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: