Головна » 2018 » Листопад » 27 » Працівники РЦСССДМ взяли участь у засіданні спостережної комісії
16:00
Працівники РЦСССДМ взяли участь у засіданні спостережної комісії

Важливим аспектом у поверненні до нормального життя людей, які відбули покарання за вчинені злочини є участь суспільства в їх соціальній адаптації. Для цього на території району функціонує районна спостережна комісія. Спостережна комісія Путильської районної державної адміністрації утворена відповідно до розпорядження голови районної державної адміністрації від 18.11.2018 року № 229-р "Про створення спостережної комісії Путильської районної державної адміністрації. Діяльність спостережної комісії базується на принципах гласності, демократичності, добровільності, відкритості та прозорості.

Основними завданнями спостережної комісії є організація та здійснення громадського контролю за дотриманням прав, основних свобод і законних інтересів засуджених осіб та осіб, звільнених від відбування покарання, організація виховної роботи з особами, умовно-достроково звільненими від відбування покарання та громадського контролю за їх поведінкою протягом не відбутої частини покарання.

Сьогодні, 27 листопада 2018 року, під час засідання було обрано голову, заступника та секретаря спостережної комісії. Так, головою спостережної комісії обрано Михайла Ямницького, заступником голови спостережної комісії обрано Марію Фокшек, секретарем спостережної комісії обрано Тетяну Несторяк.

Голова спостережної комісії райдержадміністрації націлив членів комісії на неухильне виконання покладених на неї завдань.

На даний час розробляється відповідні заходи щодо проведення індивідуально-профілактичної та виховної роботи з особами, які звільнені від відбування покарання, а також надання їм допомоги в соціальній адаптації.

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 254 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: