Головна » 2016 » Жовтень » 28 » працівники РЦСССДМ взяли участь в засіданні спостережної комісії РДА
15:43
працівники РЦСССДМ взяли участь в засіданні спостережної комісії РДА

Перший заступник заступник голови Путильської районної державної адміністрації Михайло Ямницький провів  чергове засідання спостережної комісії райдержадміністрації, в якому взяли участь працівники РЦСССДМ.

         На порядок денний засідання комісії було внесено наступні питання:

 -  Про інформацію Путильського РЦСССДМ стосовно осіб, засуджених до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі та засуджених до громадських робіт;

-    Про вивчення умов проживання особи, що повернулася з МПВ

     У ході розгляду питань акцентувалася увага на належній соціальній адаптації раніше засуджених осіб та унеможливлення їх повторного втягнення в злочинну діяльність. Заслухавши всіх доповідачів, члени комісії прийняли ряд рішень, зокрема, забезпечувати і в подальшому належну співпрацю РЦСССДМ, сектору ДІП з РС кримінально-виконавчою інспекцією, спостережною комісією райдержадміністрації та органами місцевого самоврядування в районі щодо профілактики рецидивної злочинності та її попередження, а також дільничним інспекторам поліції на території всіх сільських радах району продовжити проведення активної право роз’яснювальної роботи серед населення району з метою профілактики злочинності, з відвідуванням, в першу чергу, помешкань раніше засуджених осіб та осіб, які зловживають алкоголем. Окремо голова комісії Михайло Ямницький зауважив про необхідність і в подальшому проводити щомісячну звірку осіб, які умовно-достроково звільнені за поданнями установ виконання покарань; забезпечення неухильного виконання всіх пунктів плану роботи спостережної комісії на 2016 .

         Секретар комісії головний спеціаліст РЦСССДМ Тетяна Несторяк  зазначила, що організація виховної роботи з особами умовно-достроково звільненими від відбування покарання та громадського контролю за їх поведінкою здійснюється шляхом виклику на засідання комісії, виїзду по місцю проживання засуджених, проводяться профілактичні бесіди, обстежуються  матеріально-побутові умови. Заходи соціального патронажу здійснюються районним центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді спільно з представниками сільських рад та працівниками РС КВІ. Членами спостережної комісії надається допомога у соціальній адаптації особам, звільненим від відбування покарань. Оперативна інформація про осіб умовно-достроково звільнених від відбування покарання, які проживають на території району вчасно поновлюється та опрацьовується  по мірі надходження матеріалів в спостережну комісію. Робота спостережної комісії при райдержадміністрації проводиться за річним планом, який відпрацьовано якісно, та відповідає вимогам керівних документів, при потребі коректується. Зміст плану затверджується та розглядається на засіданнях комісії. Вчасно готується звіти та протоколи засідань спостережної комісії, всі вони подаються до обласної спостережної комісії згідно вказаних термінів.

              За результатами засідання було прийнято відповідні рішення.

Категорія: Заходи | Переглядів: 338 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: