Головна » 2017 » Липень » 3 » ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ – АБЕТКА ГРОМАДЯНИНА
14:11
ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ – АБЕТКА ГРОМАДЯНИНА

На базі Путильського районного сектору з питань пробації Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України Путильським бюро правової допомоги спільно з працівниками відділу соціальної роботи РЦСССДМ 3 липня проведено захід за участю осіб, з числа засуджених до покарання без позбавлення волі.

Захід проведено з метою донесення інформації підобліковим про їхні права й свободи, визначені Конституцією України, навчання правильно реалізовувати свої права, виховувати поважне ставлення до власної особистості.

Начальник Путильського бюро правової допомоги поінформував про права та обов’язки громадян, які закладені в Основному Законі України Конституції.
У ході заходу провідні фахівці районного центру з питань пробації та районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді порадили громадянам, які мали проблеми із законом бути корисними суспільству, дбати про дотримання своїх прав та не порушувати права інших.

Присутні мали можливість почерпнути інформацію щодо правових аспектів, з якими підоблікові стикаються в своєму житті. Учасників зустрічі поінформовано про порядок та умови оформлення спадщини, призначення державної соціальної допомоги, прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати, згідно з чинним законодавством України.

Переглядів: 343 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: