Головна » 2014 » Вересень » 24 » Правова освіта в системі навчальних закладів району
15:27
Правова освіта в системі навчальних закладів району

Правова освіта в системі навчальних закладів району має на меті формування високого рівня правової культури та правосвідомості особи, її ціннісних орієнтирів та активної позиції як члена громадянського суспільства.

З метою підвищення рівня конституційних знань дітей, для ознайомлення з основними правами та обов’язками, організації змістовного дозвілля у вечірній час, витягами з адміністративного та кримінального кодексів України, пропагування поваги до Батьківщини, свого рідного краю, села 24.09.2014  працівниками ССД (Фрасинюк Т.М.), РЦСССДМ (Фокшек М.І.), КМСД (Ямніцкий М.О.), відділу освіти, молоді та спорту (Григоряк М.М.) було проведено виїзний інформаційно-правовий лекторій для учнів 9-11 класів у Плосківській ЗОШ І-ІІІ ступенів та Сергіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Зустрічі пройшли цікаво, насичено. По завершенню таких зустрічей прийшли до висновку, що застерігати учнівську молодь від неусвідомленого правопорушення потрібно регулярно проводячи просвітницькі заходи із залученням суб’єктів соціальної роботи

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 432 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: