Головна » 2013 » Березень » 13 » Правові знання
15:44
Правові знання

Правові знання - школярам

       За такою назвою проведено зустріч з учнями  старших класів Путильської ЗОШ  І –ІІІ ст. Під час невимушеної бесіди-діалога було вказано дітям про їх права та обов’язки. Їх  ознайомлено з позитивним досвідом сімейних відносин, показано роль особистого прикладу дорослих у вихованні дітей у сім’ї. Так, у роботящих батьків і діти ,як правило, працьовиті. І в той же час згубно діють на дітей сімейні конфлікти, неробство батьків, аморальне життя, пияцтво, фізичне насильство.
        Мета проведення бесіди
- уроку  - сформувати позитивну громадську думку, об’єднувати зусилля школи і сім’ї, сприяти правовій самоосвіті дітей, а отже в цілому - поліпшення сімейного виховання.   Дітям надавались завдання – рекомендації, які допомагають замислюватися над актуальними проблемами виховання в сім’ї і розв’язання їх для себе. У невимушеній формі анонімно  діти позиціонували  свою точку зору  про те, якою має бути сім’я.
       Фахівц
ями із соціальної роботи Путильської селищної громади Несторяк Т.М., Савчук Н.І., Магалюк Л.В., Торак Т.В. надано консультації у формі тактовних рекомендацій:    «давайте порадимось…» «вважаю, що варто зробити так…», «а як  думаєте ви…». Такі бесіди-консультації  з дітьми забезпечують довірливий характер, дають змогу знайти найоптимальніший варіант вирішення проблеми, який бажаним чином вплине на дитину.
       Отже, взаємозв’язок школи і сім’ї, фахівця
з соціальної роботи  і дітей допоможе якнайповніше використати виховний потенціал сучасної сім’ї, досягти успіху у знанні своїх прав дітьми.

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 458 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: