Головна » 2014 » Травень » 21 » ПРОВЕДЕНО ПРАВОВИЙ ЛЕКТОРІЙ ІЗ УЧНЯМИ МАРИНИЧІВСЬКОГО ТА РОЗТОКІВСЬКОГО ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ
12:07
ПРОВЕДЕНО ПРАВОВИЙ ЛЕКТОРІЙ ІЗ УЧНЯМИ МАРИНИЧІВСЬКОГО ТА РОЗТОКІВСЬКОГО ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

     З метою профілактики правопорушень та негативних явищ в молодіжному середовищі Путильським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з службою у справах дітей, сектором молоді, спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації,  фахівцем із соціальної роботи, представником правоохоронних органів з учнями 9-11 класів Мариничівського НВК «Родина» та Розтоківській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено правовий лекторій з тематики «Підліток у правовому суспільстві».

У ході заходу дітей ознайомлено із правовими наслідками вчинення злочинів та правопорушень, поінформовано про завдання непоправної шкоди здоров’ю підліткам від наркоманії, алкоголізму.

Учням роз’яснено аспекти правового захисту неповнолітніх, наступлення відповідальності батьків за протиправні дії неповнолітніх. У розмові із підлітками використано роздаткові матеріали щодо пропаганди здорового способу життя та  статеве виховання неповнолітніх.

Учні шкіл мали можливість звернутись до виступаючих із ряд питань, які їх цікавили.

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 464 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: