Головна » 2017 » Жовтень » 11 » Представники РЦСССДМ взяли участь у зльоті лідерів учнівського самоврядування
16:54
Представники РЦСССДМ взяли участь у зльоті лідерів учнівського самоврядування

З метою підтримки розвитку учнівського самоврядування, обміну досвідом та залучення лідерів учнівського самоврядування до участі в практичній громадській діяльності району 11 жовтня 2017 року проведено зліт лідерів учнівського самоврядування закладів освіти району на базі Сергіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

        У роботі зльоту взяли участь лідери учнівського самоврядування – члени Путильської районної ради учнівського самоврядування, голови учнівського самоврядування, голови комісій з питань екології та краєзнавства та координатори учнівського самоврядування закладів освіти району. До даного заходу долучилися працівники районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді

         Перед учасниками зльоту з питанням «Учнівське самоврядування в системі роботи школи. Формування активної громадянської позиції» виступила координатор учнівського самоврядування, методист районного методичного кабінету сектора управління в сфері освіти Путильської райдержадміністрації Любов Юріївна Москаль. А директор РЦСССДМ коротко розповіла про основні напрями роботи центру та надала всім представникам ЗОШ та НВК соціально-інформаційну продукцію з питань здорового способу життя, профілактиці негативних явищ у молодіжному середовищі, попередження жорстокого поводження та насильства у сімї.

        Потім учасники зльоту переглянули презентацію про проведення в закладах освіти Дня Миру та флешмобу «Голуб Миру». А хореографічний колектив «Веселка» Сергіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів під керівництвом Дроняк Галини Василівни, педагога-організатора та керівника хореографічного гуртка ПРЦДЮТ, представив хореографічну композицію «Світ без війни». Поділилися досвідом роботи з організації краєзнавчої та екологічної роботи в Сергіївській школі заступник директора з виховної роботи Несторяк Ірина Юріївна та педагог-організатор Верешко Софія Іванівна. Підтвердженням успішної результативності діючої системи роботи був виступ екологічної агітбригади «ЕКО-ШАНС», володарів І місця в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу агітаційних колективів «Земля – наш спільний дім». На зльоті було проведено вибори нового складу Путильської районної ради учнівського самоврядуванняю.

        Завершився зліт лідерів учнівського самоврядування екскурсією в музей імені Лук'яна Кобилиці.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 293 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: