Головна » 2016 » Січень » 5 » ПРЕДСТАВНИКИ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ НА ТЕРИТОРІЇ ПУТИЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПЕРЕВІРИЛИ УМОВИ ВИХОВАННЯ НЕПОВНОЛІТНІХ
14:14
ПРЕДСТАВНИКИ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ НА ТЕРИТОРІЇ ПУТИЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПЕРЕВІРИЛИ УМОВИ ВИХОВАННЯ НЕПОВНОЛІТНІХ

 

ПРЕДСТАВНИКИ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ НА ТЕРИТОРІЇ ПУТИЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПЕРЕВІРИЛИ

УМОВИ ВИХОВАННЯ НЕПОВНОЛІТНІХ

Працівниками районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, служби у справах дітей  райдержадміністрації  спільно з соціальними працівниками Путильської селищної ради, державним  інспектором районного управління праці та соціального захисту населення, працівником КМСД ведеться системна робота по своєчасному  виявленню сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Так, 5 січня на території Путильської селищної ради проведено обстеження умов проживання 2 сімей, в яких виховується 6 дітей. В ході здійснення перевірки родин з батьками проведено профілактичні бесіди щодо покращення умов проживання дітей у даних сім’ях, належного виховання та утримання своїх дітей. Працівниками РЦСССДМ було складено акт оцінки потреб (первинну) в 1 сім'ї.

У відповідності до вимог статті 184 КУпАП оперуповноваженим  кримінальної міліції у справах дітей районного відділу поліції складено адміністративний протокол про неналежне виконання батьками своїх обов’язків.

 

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 421 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: