Головна » 2019 » Лютий » 13 » Представники соціальних служб району взяли участь в засіданні виконкому Киселицької сільської ради
14:41
Представники соціальних служб району взяли участь в засіданні виконкому Киселицької сільської ради

 Сьогодні, 13 лютого 2019 року, директор Путильського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Марія Фокшек,  начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Тетяна Фрасинюк, офіцер ювенальної превенції Микола Ямницький, сімейний лікар ЦПСМД Терен Т.І. взяла участь у засіданні виконавчого комітету Киселицької сільської ради, на якому заслухано питання стану виконання батьківських обов’язків сім'ї Л., жителями с. Киселиці, стосовно 4 неповнолітніх та 3-х малолітніх дітей.

Марія Фокшек проінформувала членів виконавчого комітету Киселицької сільської ради про проведену роботу працівниками районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді щодо попередження сімейного неблагополуччя, зосередивши уваги присутніх на тому, що даній сім’ї окрім різних видів консультаційних послуг надавалась відчутна підтримка з боку виконкому Киселицької сільської ради – лише за короткий термін вдалося мобілізувати сили на облаштуванні майбутнього житла – завезено будівельні матеріали, поставлена пічка, оббиті стіни гіпсокартоном, окрім цього контрольовано закуповуються продукти харчування , одяг та взуття дітям. Проте сім'я Л. рекомендації працівників частково ігнорує, продовжує зловживати алкогольними напоями, не забезпечує належних умов для проживання дітей.

Тетяна Фрасинюк акцентувала увагу батьків та членів виконкому на захисті прав дітей, створені належних умов проживання та утримання. Наголосила, що в разі недотримання рекомендацій батьків буде притягнуто до адміністративної відповідальності та надала терміни для виправлення ситуації.

Микола Ямницький роз’яснив батькам норми чинного законодавства щодо притягнення їх до адміністративної відповідальності щодо неналежного виконання батьківських обов’язків.

У присутності членів виконкому, з сім’єю Л. було проведено бесіду щодо відповідального відношення до виконання батьківських обов’язків, профілактики шкідливих звичок, зловживання спиртними напоями. В ході профілактичної роботи із сім’єю , подружжя дало обіцянку про недопустимість в подальшому ухиляння від своїх батьківських обов’язків, про що написала відповідну розписку.

Члени виконавчого комітету  сільської ради зобов’язали матір та батька сімох дітей здійснювати належний догляд за власними дітьми , бо у разі продовження зловживання алкогольними напоями буде прийнято рішення про  позбавлення її батьківських прав стосовно дітей.

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 243 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: