Головна » 2017 » Липень » 3 » ПРЕДСТАВНИКИ СПЕЦІАЛІЗОВАНИХ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ПРОВЕЛИ ПРОФІЛАКТИЧНІ РЕЙДИ
15:09
ПРЕДСТАВНИКИ СПЕЦІАЛІЗОВАНИХ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ПРОВЕЛИ ПРОФІЛАКТИЧНІ РЕЙДИ

На виконання доручення обласної державної адміністрації «Про проведення заходів серед дітей під час літніх канікул» 30червня 2017 року районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з службою у справах дітей районної державної адміністрації проведено профілактичні рейди на території Дихтинецької сільської ради.

В ході профілактичних заходів перевірено умови проживання 13 малолітніх дітей, які проживають в 4 сім’ях та відвідано по місцю проживання 2 прийомні сім'ї. У ході рейдової перевірки зверталась увага на створення належних умов для повноцінного життя, виховання та розвитку дітей, забезпечення систематичного медичного огляду. За результатами перевірок умов проживання неповнолітніх складені відповідні акти відвідувань, батькам вказано на конкретні недоліки та визначено терміни для їх усунення. Батьки попереджені про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків відповідно до статті 184 КУпАП.

Разом з тим у ході обстеження умов виховання дітей в прийомних сім’ях встановлено, що прийомні батьки створили всі належні умови для гармонійного розвитку підопічних. Мікроклімат в прийомних сім’ях позитивний. Користуючись можливістю з дітьми проведено індивідуальні бесіди щодо безпеки поводження в літній час (на воді, в лісі, при укусах ос, бджіл, гадюки тощо)

Голові виконавчого комітету сільської ради рекомендовано посилити контроль за умовами проживання дітей в даних сім’ях.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 237 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: