Головна » 2016 » Березень » 5 » привітаня з Днем весни- 8 березня
18:39
привітаня з Днем весни- 8 березня

Дорогі представниці прекрасної статті!

Прийміть найтепліші вітання від районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді адресовані вам та вашим родинам з нагоди чудового свята Весни , Молодості і Квітування. 8 Березня – це свято, схоже із загадковою жіночою душею, сповненою у весняному розмаї таємничості, трепетного очікування чогось нового і прекрасного. Воно приносить тепло перших променів весняного сонця, символізуючи життєдайне оновлення природи, вінцем якої є людство, а жінки були й залишаться його кращою половиною.

Шановні жінки – колеги,бабусі, матері, дружини, сестри, доньки, невістки, подруги! Виконуючи своє земне призначення, ви народжуєте і виховуєте дітей, продовжуєте кращі традиції роду, оберігаєте домашнє вогнище від негод і бід. У щоденних клопотах Ви дбаєте про своїх рідних, займаєтеся суспільно корисною працею.

Зичимо, щоб у кожній жіночій долі, і не тільки у святкові дні, було сонячно й затишно. Нехай надійною опорою для вас буде родина, яка, немов весняне деревце, квітує і приростає новими пагінцями. Міцного здоров’я вам та Божого благословення у всьому, дорогі Берегині роду !

З повагою директор РЦСССДМ

Марія Фокшек

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 361 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: