Головна » 2019 » Січень » 1 » привітання
08:01
привітання

Шановні колеги, відвідувачі сайту!

     І ось ще один рік відходить у минуле, знову на порозі Новий Рік та Різдво Христове. Ми традиційно оцінюємо пройдене, підсумовуємо зроблене. Прощаючись з роком. що минає, попри всі нелегкі випробовування, розчарування і тривоги, які він нам приніс, згадаймо 2018 рік добрим словом! Адже було в ньому чимало хорошого та гідного. Пам'ятаймо: наше майбутнє має виростати з поваги до прожитого та пережитого і будуватися на осмисленні отриманого досвіду та засвоєних уроках життя. Адже саме за таких умов ми можемо розраховувати на здійснення наших заповітних мрій, втілення найсміливіших ідей та найамбітніших планів.

     Бажаю, щоб Новий рік і Різдво Христове стали початком нового успішного року. Нехай звучать найкращі побажання миру, здоров”я, щастя та удачі, а новорічне диво стане частинкою доброго настрою на увесь рік.

Нехай Різдвяна зоря об’єднає усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в колі найближчих та найдорожчих людей, і тих, хто далеко від рідної домівки, та благословляє наші помисли, слова і діла. В ці дні звідусіль з’їжджаються до рідних домівок рідні та близькі, навстіж відкриті ворота кожної оселі в очікуванні добра, щастя, міцного здоров’я, оберегом горять на святковому столі вогні – так було з прадавніх часів і буде завжди, поки живуть в серцях почуття великої родини, любові до ближнього, єднання і злагоди. Тож хай об’єднаються в році новому всі добрі починання і звершення заради майбутнього нашої рідної незалежної Батьківщини України! Нехай в кожен дім прийдуть мир, щастя та благополуччя!

З Новим роком і Різдвом Христовим!


                    З повагою колектив Путильського районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 263 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: