Головна » 2019 » Червень » 13 » привітання до Дня Батька
11:10
привітання до Дня Батька

8 травня 2019 року Кабінет Міністрів України ухвалив Указ Президента «Про День батька». Згідно з ним, тепер в Україні офіційно відзначатимуть День батька щороку у третю неділю червня.

Традиція відзначати цей день саме у червні походить зі США, де у 1966 році президент Ліндон Джонсон оголосив третю неділю червня Днем батька, а його наступник — Річард Ніксон — національним святом.

Неофіційно День батька в Україні відзначали або у третю неділю червня, або ж у третю неділю вересня. Міністерство соціальної політики та віце-прем'єр Іванна Климпуш - Цинцадзе, які виступили з даною ініціативою зараз вважають, що запровадження офіційного Дня батька логічне, бо в Україні є День родини (8 липня), День матері (друга неділя травня) та День захисту дітей (1 червня). За їх словами, це має сприяти підвищенню статусу чоловіка як батька. "Роль батька у вихованні дитини ніким не заперечується, але суспільство сприймає потребу залучення чоловіків до участі у вихованні дитини достатньо інертно".

На території нашого району проживають батьки-одинаки, які виховують неповнолітніх дітей без матері. Їм окрема щира вдячність за їх мудрість та виваженість у вихованні дітей.

Від імені працівників РЦСССДМ щиро вітаємо усіх татусів району із Днем Батька. Бажаємо, щоб Ваші діти зростали у гармонічних сім’ях й мали гідний батьківський приклад для подальшого наслідування у житті.

У цей день бажаємо Вам усіляких благ, оптимізму, великого людського щастя, міцного здоров’я, життєдайної енергії, мудрості та терпіння у благородній справі виховання дітей.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 270 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: