Головна » 2013 » Березень » 5 » Привітання з 8 березням
18:38
Привітання з 8 березням

Привітання з 8 березня

           Любі жінки - колеги, соціальні партнери та відвідувачі сайту!

    Дозвольте привітати Вас із цим чудовим днем та висловити слова глибокої вдячності, адже на вашій мудрості, силі та терпінні тримається світ. У буднях сьогодення ми часто не помічаємо, скільки прекрасних, розумних, добросовісних, самовідданих жінок працює серед нас.

   Здавна повелося, що жінка в сім'ї - берегиня. Незважаючи на жодні перипетії життя, жінки народжують дітей і кохають чоловіків, шукають суджених, завмираючи у передчутті щастя... Дбають про тепло і світло, добробут і красу в своїй оселі. І як добре, що у Вас є світле весняне і бажане свято - свято надії, краси та мрій. Нехай цей весняний день завжди дарує Вам тепло сонячних променів та ніжність перших весняних квітів.

         Бажаємо Вам, колеги, соціальні партнери, клієнти, дорогі наші мами і сестри, дружини, бабусі, онучки і доні, міцного здоров’я, невичерпної творчої енергії, добра й упевненості у своїх силах, розуміння, кохання та вірності Ваших близьких. Тому хочу побажати Вам усім, таким прекрасним і таким різним, щоб Вас завжди супроводжували успіх та натхнення, розуміння та повага колег та друзів, любов та відданість близьких. І протягом всього життя нехай йдуть поряд з вами щастя, радість та добро!

 

                    З повагою директор Путильського РЦСССДМ  

                                                                      Марія Фокшек

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 451 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: